HTML

MLM átverés

Valós tények, melyről az MLM rendszerek terjesztői nem beszélnek.

Friss topikok

  • WildBear: Na i újság..? Eltelt 8 év! (2022.02.07. 13:49) Botanoo
  • Reactor: @WildBear: Ha értenék hozzá, lehet csinálnék. Sajnos mindennemű programozáshoz túl kevés vagyok. M... (2017.07.17. 04:42) Botanoo - Összedől a piramis
  • Tomé: Nézzétek meg az alábbi "Mondjunk NEMet az MLMre" című facebook csoportot: www.facebook.com/nem.mlm (2013.05.26. 22:52) Megfenyegettek!
  • bagee: Nem érdekel túlságosan. Mint ahogy az sem, hogy a PSZAF vizsgálatot anno én néztem be. Van ilyen. ... (2013.04.03. 22:19) Talk Fusion
  • P.T: Utólagos engedelmeddel bemásoltam a szövegedet a blogomba: felveteliterror.blog.hu/2011/08/09/awsu... (2011.08.09. 22:05) AWSurveys

AWSurveys

2011.05.30. 15:24 bagee

AWSurveys.com címen elérhető csoda árasztja el a fórumokat, álláskereső oldalakat és minden olyan helyet a neten, ahol álláshirdetésekkel kapcsolatos tartalom ingyen megjelenhet.
Online Internetes munkát ígérnek a lelkes tagok és e-mailben adnak felvilágosítást.
A dolog lényege, hogy regisztrálni kell a fent nevezett honlapon, aminek már megjelenése is valami HTML-ben kezdő suhanc ügyeskedésére utal. Szóval a tagok újabb tagokat szerveznek be és ezzel majdhogynem ki is merül az online munka folyamata.
Elméletileg a dolog lényege az lenne, hogy kérdőíveket kell kitölteni és regisztrálni kell a megadott további weboldalakon. Ez azonban úgy tűnik csak mellékszál, hisz a nagy pénz a tagok beszervezésében van. Illetve lenne, mert már a modellben alapból kódolva van, hogy átverés.
Mégis ki fizetne egy fillért is a CTRL-C, CTRL-V e-mail küldözgetős tagoknak, akik nyelvtudás és minden további cselekmény nélkül járják a netet? Azt nyíltan le is írják a tagok, hogy nem kell semmit sem csinálni, csak robot módjára spamelni a neten, majd sablon leveleket küldeni a további balekoknak.

Összefoglalva tehát ez is csak egy a sok internetes pénzkeresési lehetőség közül, amiből soha senkinek nem lesz pénze. (igaz a tagok magabiztosan állítják, hogy ők már kaptak pénzt, de ez csak a szokásos beetető duma)
Több helyen olvasni már, hogy a céggel nem érdemes foglalkozni, mert nem fizetnek. A dolog azonban ennél egyszerűbb, hisz soha egyetlen egy e-mail olvasásért, reklám nézegetésért és egyéb hasonlókért pénzt ígérő cég nem fizet.
Az átlag MLM rendszerekkel ellentétben tehát ez egy még komolytalanabb dolog. Itt ugyanis eleve kizárt, hogy bárki is egy fillér pénzhez jusson és nincs mögöttes termék sem.
Ráadásul az sem igaz, hogy nem kerül semmibe, mert angol nyelvű oldalakon leírják, hogy kit mennyire vágtak meg. Többen ugyanis képesek voltak a kifizetés reményében előbb befizetni kisebb, pár ezer forintos összegeket.

 

1 komment

Címkék: átverés internetes munka awsurveys

A bejegyzés trackback címe:

https://mlm-atveres.blog.hu/api/trackback/id/tr332943485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.T 2011.08.09. 22:05:30

Utólagos engedelmeddel bemásoltam a szövegedet a blogomba:
felveteliterror.blog.hu/2011/08/09/awsurveys_internetes_munka
süti beállítások módosítása